ÅPEN DAG

lørdag 2. februar 11:00 – 14:00

Lørdag 2 Februar åpnet vi dørene med gode tilbud, kaffe og kake. Vi var dessverre uheldige med været, flere av våre kunder sendte oss lykkeønskninger med beskjed om at de hadde snødd inne. Petra fra Virbac skulle egentlig komme, men hun kjørte av veien. Det gikk bra med henne og bilen, men hun sto fast hele dagen. Det var likevel mange kunder som trosset været og tok seg en tur, noe som vi ble kjempe glade for. Vi vil gjerne takke for oppmøte, og beklager at vi ikke har gjort det før. Vi har helt ny hjemmeside, og det tok oss litt tid å lære.

Vi her på klinikken satte veldig pris på å kunne la pasienter og kunder bli bedre kjent med oss, og vi viste gladelig de som ønsket det rundt på klinikken. Det er bra for pasientene våre å treffe oss når de ikke skal ha behandling også slik at de ser at vi ikke bare er skumle. Dette kan hjelpe nervøse dyr, så hvis du noen gang går tur i nærheten er det bare å komme innom. Vi tar gjerne en prat og litt kos med pasienten hvis vi har tid.

20190202åpendag02

Første besøkende kom kort tid etter at vi åpnet dørene, og Nina Svendsrud fikk derfor det aller første kakestykket. Det var virkelig hyggelig for oss å ha tid til å skravle litt med kundene våre.

Dagens første gratis kloklipp ble det Aguero som fikk. Med Aguero trygt i matfar Tor Arild Haddal sine armer klippet Maria klørne. Hvis hunden din er nervøs og vanskelig når klørne skal klippes kan det være lurt med god hjelp.