Din beste venn får den beste omsorg

Ås dyreklinikk ble startet av Maria J. Montoro i 2001 i Gamleveien 2 ved Buggen pizza. Senere gikk ferden til den tidligere lensmannsgården i Ås før vi i 2012 flyttet til Raveien 2. Høsten 2017 flyttet vi igjen denne gangen til Myrveien 2. Her har vi god parkeringsplass vi er nær sentrum og togstasjon.

Ås dyreklinikk er en ren smådyrklinikk og vi ønsker alt fra dverghamstere til store hunder hjertelig velkommen! Vi er godt utsyrt og kan blant annet tilby røntgenundersøkelser, tannbehandlinger, blodanalyser, kirurgi, enkle ultralydsundersøkelser og selvsagt alle vanlige polikliniske tjenester. Men fremfor alt er vi en klinikk med pasient og eier i fokus – et besøk hos Ås dyreklinikk skal ikke bare være nyttig, det skal også innebære en opplevelse av god service og det å bli tatt på alvor.

I våre lokaler har vi et skikkelig fôr- og utstyrsutsalg, og det vi ikke har i hyllene kan vi som regel få tak i for deg. Hos oss kan du betale med bankkort og Mastercard.

Maria J. Montoro
Veterinær

Ferdig utdannet i Complutense Madrid i 1997. Ble lokket til Norge av en viking i 1998. Etter 2 år med å lære norsk jobbet hun i dyreklinikk i Drammen og Sandefjord. I mars 2001 startet hun Ås dyreklinikk i Gamleveien 2. Maria er gift nå og har 3 barn. Hun har også 2 hunder, en elghund,Silva og en Basset Fragua de Bretagne, Milo Maria er en allmennlege som trives i all daglig praksis, fra å klippe klør til operasjoner. Glad i alle dyr, fra mus til Grand Danois. Liker godt daglig kontakt med eiere og pasienter og blir ikke redd av dyr som er vanskelig å håndtere. Hun er glad i å hjelpe andre og prøver alltid å finne den beste løsning for hver tilfelle. maria@dyreklinikk.info

Camilla Ottesen
Klinikkassistent

Camilla begynte med praksis på klinikken i mai 2018 for å smake på jobben som dyrepleier. Her fant hun drømmejobben, og i januar 2019 ble hun fast ansatt mens huns på siden studerer med dyrepleier som sluttmål. Kjærligheten til dyr er stor, og hun har vokst opp med de fleste kjæledyr. Hjemme har hun en samboer, hunden Lulu, Tibetansk Spaniel, huskatten Ottis og skilpaddene Zelda og Peach. Hun er også en ivrig og aktiv akvarist med flere akvarier og hagedam.

Thea Nissen
Assistent

Thea har siden 2016 jobbet som praktikant hos oss. Hun har nå gått over i stilling som assistent.

Store lokaler med plass for å ta vare på din venn

Profesjonell dyrepleie

Direkte timebestilling gjør du pr tlf 64 96 30 00, øvrige henvendelser og forespørsel om ledige timer kan også gjøres til post@dyreklinikk.info
NB! ved henvendelse på e-post kan vi ikke garantere raskt svar.